top of page

GELD INZAMELEN VOOR GOEDE DOELEN

Elk jaar doen we een kwaliteitsproject. Dit jaar hebben we gekozen om ons steentjes bij te dragen aan een goed doel. Zo proberen we elk jaar jullie favoriete jeugdbeweging naar een nog hoger niveau te brengen. Hier onder kan je de 5 onderdelen vinden van ons project. 

1. 24h Radio  => CHECK

Op 6 oktober hebben wij (KSA Eine) meegedaan aan 24h radio maken. Dit was een initiatief van de jeugdraad. Iedereen kon plaatjes aanvragen voor een gekozen bedrag dat naar VZW Rondpunt werd gedoneerd. Dit was een heel leuk idee en wij zijn volgend jaar zeker weer van de partij. 

Schermafbeelding 2019-10-29 om 19.10.10.

2. Dopjes inzamelen

Iedereen die wil kan zijn dopjes van flessen sparen en deze komen ingeven aan ons lokaal (Prosper de Maeghtplein 1). Maar wat gaan we hier mee doen?De verzamelde dopjes worden verkocht aan een recyclagefirma en de opbrengst gaat naar de opleiding van geleidehonden en naar de algemene werking van het centrum. Op het einde van het jaar gaan wij alle ingezamelde dopjes doneren aan deze actie. 

3. Soep verkopen  => CHECK

In de maand november/ begin december zullen wij deur aan deur (en op bestelling) soep verkopen in Eine. We gaan dan midden december met deze opbrengst naar de warmste week in kortrijk. Later zullen wij de precieze datum nog doorgeven en hopelijk kunnen we met zoveel mogelijk enthousiastelingen naar kortrijk afzakken. 

dopjesactie-stickerhorta.jpg_0.png
2167044.jpg

4. Winst van Café local naar goed doel

Zoals vorige jaren organiseren wij wederom Café Local, dit jaar op 6 maart. Deze opbrengst zullen wij doneren aan het goed doel naar keuze. 

Schermafbeelding 2019-10-29 om 19.20.10.

5. Toneel met alle leden

Dit jaar bestaat KSA Eine 85 jaar en dit willen we vieren op ons feestweekend. Op zaterdag 25 april zullen wij een toneelvoorstelling doen met onze leden. De precieze uren zullen we later meedelen. We zouden hier 5 euro inkom voor vragen. Dit bedrag wordt dan ook gedoneerd aan een goed doel naar keuze. 

6. Meehelpen aan een actie

Weet u een actie waar wij bij kunnen helpen stuur dan een berichtje naar 0499/34 1598 of een mailtje naar leiding-ksa-eine@hotmail.com

Unknown.jpg
goede-doel.gif
bottom of page